Welkom

Laat ons u helpen met het plannen van uw reis door Canada.

Westcoast Mountain Campers bied u een brede selectie aan hoogwaardige  Recreatieve  Voertuigen ( RV’s)  waaronder ook Truck Campers en Van Conversions. Deze zijn gestationeerd in 7  verschillende steden verspreid door heel Canada. Alle locaties zijn  vlakbij  Internationalen luchthavens.

Als een onderdeel van CanaDream, bieden wij u door geheel Canada onvergetelijke RV vakanties aan. Beleef via een rondreis of een ‘one way’ trip de hoogte punten van de meest waanzinnige en uiteenlopende landschappen. Populaire bestemmingen zijn o.a. de Canadian Rockies, the Coast Mountains (Bergen met de hoogste toppen in Noord America) en natuurlijk ook de ruwe Pacific Coast op Vancouver Island. De wegen en snelwegen door bergpassen nemen u mee naar diverse prachtige onbekende plekken, kleine steden, inheemse dorpjes en sommige van de mooiste natuurgebieden, die allemaal bijdragen aan een onvergetelijke avontuurlijke vakantie in een  prachtige RV.

Met een RV  kunt u  prachtige plaatsen ontdekken . Ontdek de Okanagan Valley, de Cariboo en de regio’s East en West Kootenay die  het grensgebied vormen van  Britisch Columbia en Alberta . Onze vestiging in Delta Vancouver, Britisch Columbia ligt erg dicht bij Seattle, Washington en de Olympic Peninsula.  Als u ook de pracht van de U.S.A. zou willen bewonderen.

Vanaf onze vestiging in Calgary is het slechts 150 km naar Bannf national park ook kunt u de omgeving rondom Lake Louise  ontdekken.  Vervolgens kunt u  via de prachtige Icefield Parkway verder naar  Jasper. Ten oosten van Calgary zijn de beroemde Badlands, neem een bezoekje aan het  bekende Tyrell dinosaurus Museum of geniet  van de waanzinnige uitgestrekte vlaktes van de Canadeese prairies.

Haal uw RV op bij een van onze oosterlijke locaties en verken de prachtige Canadeese oostkust.  Het wonderschoone Carbot Trail in Nova Scotia of maak een stop bij de Bay of Fundy om de grootste getijdenverschillen ter wereld te ervaren. Quebec biedt u een kijkje in oud Frankrijk wat u in combinatie  met het Fransachtige landschap en de gastronomische hoogtepunten nergens anders in Canada  kunt vinden. Luister naar het geraas van de geweldige wereldberoemde Niagra Falls in Ontario, terwijl u de nevel in uw gezicht kunt voellen.

RV staanplaatsen  bevinden zich door heel Canada in nationale en provincial parken eveneens  op prive en openbare RV campings. Deze bieden allerlei verschillende varianten, van rustieke locaties in de natuur, tot locaties met volledige service en vele voorzieningen. Vraag vandaag nog bij Westcoast Mountain Campers een vrijblijvende offerte aan en ga opzoek naar uw eigen stukje paradijs in het prachtige eindeloze Canada!